Ingrediente:
-1 piept de pui
-faina
-ulei e.v.o.(de masline)
-1/2 pahar vin alb
-1 lingurita mustar
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui fasii.Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 linguri de ulei e.v.o.
Daca doriti sa utilizati ceapa puteti,dar eu din motive de "dieta" nu folosesc.In cazul in care folositi caliti-o putin in ulei inainte sa adaugati pieptul de pui :).
Pieptul de pui se da prin faina si se adauga in tigaie.
Se lasa cateva minute pana se rumeneste putin .Se stinge cu vinul alb.
Dupa ce vinul s-a evaporat aproape total,se adauga lingurita de mustar si se mai lasa 1-2 minute pe foc :).Aruncam putin patrunjel deasupra,doar e plin de vitamina C,so...why not :P
Gata pieptul de pui poate fi servit.
Buon appetito! :)
Nessun commento:
Posta un commento