Pandispan cu visine si cateva capsuni :)
Ingrediente:
-5 oua
-300gr. faina
-200gr. zahar
-100ml lapte de soia(caci asta e prin casa mai nou),dar se poate utiliza si lapte normal sau apa
-60ml ulei
-1 pachet zahar vanilinat
-1/2 pachet praf de copt
-visine,capsuni(500gr sau ce fructe aveti prin casa)
Mod de preparare:
Se mixeaza
ouale bine impreuna
cu zaharul si putina sare :) , se adauga laptele, uleiul turnat incetul cu incetul, alternativ cu
faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.
Separat
se curata fructele, se scot samburii si se pun la scurs(eu am folosit visinele din compot).Se ia o tava, se imbraca in hartie pergament sau se tapeteaza cu faina, se adauga compozitia, iar deasupra se pun visinele care se trec printr-un praf de faina pentru a nu se duce la fund.
Se da la cuptor
la foc potrivit pentru aproximativ 20 de minute(prima sa il dau la cuptor mi-a venit ideea sa adaug si niste capsuni,fiind sezonul :D).
Dupa ce s-a racit, se taie si se pudreaza cu zahar.
Buon appetito! :)
Nessun commento:
Posta un commento